Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΥΡΩΓΕΛΙΑ-(ΜΠΑΧΑΛΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ)


Τελεσίγραφο από Δρακουμέλ «Λοιπόν Αντώνη, θα κάνεις τα παιδιά υπουργούς, ή θες κι’ άλλο;»
Μην τον ακούς Αντώνη. Ομόρφυνες μετά την εγχείρηση. Κρύφτηκε το προσωπάκι σου. Τι κακό ήταν αυτό Αντωνάκη μ’. Τι έπαθαν οι υπουργοί ξαφνικά; Ο ένας αρρώστησε, ο άλλος δεν μπορεί, λες να τριτώσει; Ξέρεις τι μ αρέσει σε σας; Το πόσο οργανωμένοι είστε. Ο κόσμος να χαλάει, το μπάχαλο, μπάχαλο.
 Ρε Αντώνη, μεταξύ μας τώρα, μια χαρά σου έκαστε η αποκόλληση. Μη σε δουν να ξεφτιλίζεσαι από τώρα στο εξωτερικό. Έχεις  όλο το καλοκαίρι μπροστά σου γι αυτό. Τι να κάνεις που υπέγραψες καψερέ; Καλά, δε σου είπε κανένας, να μην βάζεις όπου κι όπου την υπογραφή σου; Για το άλλο μην ανησυχείς, δεν έχεις. Στο κόψανε, γιατί εμπόδιζε τις σβούρες.
Πάνε οι υπουργοί. Και μετά, το μεγάλο σόου. Ποιος θα πάει έξω; Καλά ρε συ Αντώνη δεν εξήγησες στην αφέντρα σου, ότι ο Κάρολος είναι φυτό εσωτερικού χώρου; Δεν κάνει για εξωτερικό.
Αλλά έχει μεγαλύτερη  πλάκα ο Αβραμόπουλος. Όλη την ώρα ετοίμαζε βαλίτσες. Και να πάρω κι αυτό, να μην ξεχάσω και τις αριστοκρατικές πυτζάμες, μέχρι στο ράφτη του παρήγγειλε καινούριο παντελόνι. Να έχει καμιά εκατοστή. Και μετά, πόρτα! Σ αυτόν! Τώρα κάθεται και κλαίει. Αφού από την τσαντίλα του ξέσχισε το διχτυωτό καλσόν, που φορά στο κεφάλι όταν κοιμάται, μην του πέσουν τα μαλλιά.
Εμ, να μην πω κι ένα γεια στον οπαδό της Νέας Διάλυσης;  
Ευρωλάγνε μου τι κάνεις; Βόσκεις καλά; Όχι μην ανησυχείς γαλανό μου γίδι. Οι αυξήσεις στη ΔΕΗ έρχονται, αλλά εσύ είσαι στην Ευρωζώνη. Τα χαράτσια καλπάζουν γοργά, αλλά είσαι στην Ευρωζώνη. Το ‘Έλλειμμα αυξήθηκε  και θα  την πληρώσουμε όλοι, αλλά είσαι στην Ευρωζώνη.
Τι να την κάνεις την Ευρωζώνη; Πολλά πράγματα. Να ο Σαμαράς την κάνει θηλιά στο λαιμό των εργατών. Εσύ σφίξε την γύρω από την κοιλιά, μην σου πέσει το σώβρακο. Γιατί τα παντελόνια τα πήραν, για να πληρωθούν τα δάνεια. Η βάψε την κόκκινη, όπως ο Βαγγέλης για να θυμάται τις κόκκινες γραμμές. Η δώστη στο Φώτη, να δέσει τους ψηφοφόρους, μην του φύγουν. Φώτη οι μπούκμεϊκερ παίζουν στοιχήματα: Ποιο κόμμα θα διαλυθεί πρώτο, το δικό σου η το ΠΑΣΟΚ;
 Δεν έχεις ευρώ στην τσέπη σου, γαλάζιο ερίφιο, δε θα έχεις ούτε σπίτι σε λίγο, αλλά ο καιρός θα είναι ζεστός. Δε θα ανησυχείς που θα κοιμάσαι έξω. Κι από φαί; Στον παρακάτω κάδο. Όλο και κάτι θα ρίξουν οι πλούσιοι.
Πεινάς, είσαι φτωχός, άνεργος, ταπεινωμένος, αλλά είσαι στην Ευρωζώνη, το πάμε. Μεγάλο πράμα. Ξέρεις τι είναι να είσαι στην ΕΕ; Τι, δεν ξέρεις; Ε, κοίτα γύρω σου πως επιβιώνεις. Αυτό ακριβώς είναι. Δεν είναι ζωή, είναι επιβίωση. Αλλά είσαι περιπετειώδης τύπος, δεν είσαι;
Τι είπες φοβήθηκες; Α εντάξει. Στο μέλλον να φοβάσαι μήπως σε ξαναφοβίσουν. Αυτό που έρχεται τώρα να φοβάσαι. Τι να κάνεις; Χμ. υπάρχουν δυο επιλογές. Μπορείς να παλέψεις, ή απλά μπορείς να χαλαρώσεις και να περιμένεις. Δεν θα το απολαύσεις πάντως, εκτός αν έχεις μαζοχιστικές τάσεις.
Κι αν κάποιοι νεοδημοκράτες παρεξηγηθήκατε, να μου πληρώσετε πρώτα τα χαράτσια, και μετά πείτε ότι θέλετε. Άντε γεια.
             ΑΠΟ ΤΟ BLOG:ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου