Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Γ.ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗΣ:ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ


Αντώνης Σαμαράς, με έδρα το Μέτσοβο: Κλεισμένος για 11 χρόνια στο σπίτι του στην Κηφισιά, ελεεινολογούσε τον ελληνικό λαό και τώρα ψάχνει ευκαιρία για να τον εκδικηθεί. Φλέγεται από παραλήρημα μεγαλείου, ανοησία και αγραμματοσύνη, γι' αυτό και, καίτοι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, έχει μείνει κολλημένος στο γάμα. Τσιτάρει συνεχώς τον Οδυσσέα Ελύτη, ωστόσο οι δύο αγαπημένοι του λογοτέχνες είναι ο Αβέρωφ και ο Τοσίτσας και συγκεκριμένα η ποιητική τους συλλογή "Φωτιά και τσεκούρι". Αν θέλετε να κατανοήσετε τον τρόπο σκέψης του ανδρός, διαβάστε επειγόντως το "Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω", του Ευάγγελου Λεμπέση
Οικογένεια Μητσοτάκη, με έδρα τη Siemens: Ηγούνται η Ντόρα και ο Κυριάκος, υπό την υψηλή εποπτεία του πατρός Κωνσταντίνου, ο οποίος ωστόσο τον περισσότερο καιρό ζει στις εγκαταστάσεις της NASA συμμετέχοντας σε πειράματα. Οι Μητσοτάκηδες είναι σαν τα βαμπίρ, που αν τα καλέσεις σπίτι σου δεν ξεκαλουπώνονται με τίποτα, όπως αποδεικνύει και το ημερολόγιο Χριστοφοράκου, το οποίο καταγράφει πάνω από 200 επισκέψεις μελών της οικογένειας στα γραφεία του.
Διάδικοι - Υπόδικοι - Κατάδικοι, με έδρα το Αλκατράζ: Προς το παρόν ηγείται ο Πανούκλας Ψωμιάδης, ωστόσο στο επόμενο συνέδριο κινδυνεύει να χάσει, αυτοδικαίως, την πρωτοκαθεδρία από το δίδυμο Βελόπουλος - Καραμπέρης, εκτός αν αποσχηματιστεί ο Εφραίμ. Κάτι τα βατοπαίδια, κάτι η Siemens, κάτι τα δομημένα ομόλογα, η συνιστώσα γιγαντώθηκε τόσο, που ο Σαμαράς αναγκάστηκε να βάλει επικεφαλής στο Επικρατείας έναν αρεοπαγίτη
Δωσίλογοι - Χίτες - Ταγματασφαλίτες, με έδρα τον Μελιγαλά: Ηγούνται οι Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης, απόφοιτοι και οι τρεις του ΙΕΚ ΛΑΟΣ. Κυκλοφορούν με τρίκυκλο, ντύνονται στην Προεδρική Φρουρά, φέρουν λεπτά μουστάκια στο άνω χείλος και περνούν τον περισσότερο καιρό τους οργανώνοντας Tea Parties δίπλα στον τάφο του Γεωργίου Παπαδόπουλου.
Κύκλοι Καραμανλή, με έδρα τεράστια: Η πιο συμπαθής συνιστώσα, με ηγέτες τον Πάκη και τον Αντώναρο, γνωστούς και ως Μπόλεκ και Λόλεκ της Δεξιάς. Η περιστροφή τους γύρω από τον πρόεδρο διαρκεί 365 μέρες. Είναι οι μόνοι που μπορούν να διερμηνεύσουν αυθεντικά τον Κ. Καραμανλή, κυρίως διά της ανάγνωσης των κοκάλων που περισσεύουν από τα γεύματά του.
Νεοφιλελεύθεροι, με έδρα τη Φραγκφούρτη: Ηγούνται ο Χατζηδάκης, ο Σπηλιωτόπουλος και ο Πινοτσέτ. Η διαφορά τους από τις άλλες συνιστώσες είναι ότι τρώνε με μαχαίρι και πιρούνι. Η ομοιότητά τους με τις άλλες συνιστώσες είναι ότι τρώνε το ίδιο φαγητό: ανθρώπινο κρέας.
Δεν σας τις συνιστώ...

========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου