Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΣΤΑΘΗΣ-ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΟΣ

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου σκότωσε το Μνημόνιο!


Αυτοστιγμεί! Αμέσως μόλις βγήκε απ' τις κάλπες.
Τα υπόλοιπα, αυτά που μας απασχολούν τώρα, καθώς κι εκείνα που θα μας απασχολήσουν ως τις επόμενες εκλογές είναι η διαχείριση αυτού του φόνου.
Θα αποδειχθεί αυτός ο φόνος προϋπόθεση Ανάστασης ή ένα ακόμα σκαλί στην κάθοδο μας προς τον Άδη;

Το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα υπαγόρευσε κι εν πολλοίς επέβαλε την αλλαγή της στάσης όλων. Δείχνοντας την ισχύ του λαού. Τώρα αυτοί που δεν διαπραγματεύονταν τη στάση τους και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αναγκάζονται να ανακρούσουν πρύμναν. Δειλά στην αρχή, φερ' ειπείν ο Γιούνκερ, εντονότερα και πολύ περισσότεροι στη συνέχεια, τώρα ακόμα και το ΔΝΤ! Ω, ναι! Το
ΔΝΤ!

Δεν πρόκειται περί θαύματος! Πρόκειται για την κατανόηση ενός εκλογικού αποτελέσματος και για τον φόβο του επόμενου. Συνεπώς, αν στις επόμενες εκλογές ο λαός ενισχύσει την εντολή του στις αντι- μνημονιακές δυνάμεις, όχι μόνον το ΔΝΤ, αλλά εν τέλει και η Μέρκελ, θα διαπραγματευθούν.

Τι είδους διαπραγμάτευση θα είναι αυτή; Αυτό θα εξαρτηθεί από τους Έλληνες διαπραγματευτές.

Ως εκ τούτων, αν στις επόμενες εκλογές ψηφίσουμε σαν να έχουμε χάσει πόλεμο, αυτούς που ως τώρα τον χάνουν, τότε θα έχουμε όντως, χάσει τον πόλεμο...

Άλλοι, νέοι φερέλπιδες στρατιώτες πρέπει να φύγουν τώρα για το Μέτωπο...

*********
Ρε συ, ο Σύριζας, Εβραίος είναι



Είναι λογικό, μετά το αναπάντεχο εκλογικό αποτέλεσμα, όλες οι πολιτικές δυνάμεις να αναπροσαρμόζουν τις θέσεις τους και τη στρατηγική τους.

Ιδιαιτέρως ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου περισσότερο ή λιγότερο αποκλίνουσες συνιστώσες τώρα είναι υποχρεωμένες να συγκλίνουν σε μια κατά το δυνατόν ενιαία γραμμή ενός σχήματος που έφυγε από το 6% και διαμορφώνεται σε ένα κόμμα του 16%, φιλοδοξώντας να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερη επιρροή στο εκλογικό σώμα.

Χαράς Ευαγγέλια δηλαδή για την Προπαγάνδα της Διαπλοκής (η οποία έχει τόση σχέση με τους καλόπιστους πολίτες που απαιτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ ένα σαφές Πρόγραμμα, όση σχέση είχε η Κακιά Μάγισσα με τα Εφτά Κατσικάκια).

Είναι πάντως συγκινητικό το ενδιαφέρον του Mega, όταν μιλάει με τη γλώσσα του κ. Σόιμπλε για την τύχη του κ. Ράιχενμπαχ που δεν έχει να πληρώσει το νοίκι του στον κ. Μπόμπολα, με κίνδυνο να μείνει άστεγος ο Μπάμπης ο Σκάις και να ξεπέσει στα συσσίτια ο Πάγκαλος...

 Έχουν υπογράψει Δήλωση


Πήγαμε στις προηγούμενες εκλογές με τον Βενιζέλοκρεμασμένον πάνω απ' το κεφάλι μας σαν το σπαθί του Δαμοκλή να ωρύεται ότι τίποτα πλέον δεν μπορούμε να διαπραγματευθούμε, ότι το Μνημόνιο είναι take it or leave it και πάπαλα.

Ταυτοχρόνως, κρεμασμένος κι αυτός πάνω απ' το κεφάλι μας σαν Αρπυια, ο πρώην αντιμνημονιακός Αντωνάκης μας απειλούσε κι εκείνος ότι, αν δεν υπερψηφίσουμε τα Μνημονιακά κόμματα που έβαλαν την Ελλάδα στον λάκκο, αυτός ο λάκκος δεν θα έχει πάτο.

Μετά το γνωστό εκλογικό αποτέλεσμα, ως διά μαγείας ως εκ θαύματος και πριν αλέκτορα φωνήσαι, το σπαθί του Δαμοκλή έγινε πουδριέρα, η Αρπυια έγινε γαλή Περσίας και οι δυο μαζί, Μπενύτο ου μην και Σαμαράς πρόθυμοι για διαπραγματεύσεις! Πα μαλ, άλλωστε για διαπραγματεύσεις πάμε και διαπραγματευτές θέλουμε!

Ομως αυτοί οι δύο δεν έβαλαν μυαλό. Ακόμα και οι οβιδιακές μεταμορφώσεις τους για το θεαθήναι είναι.

Πάλι με απειλές μας πάνε στις επόμενες εκλογές! Πάλι με κινδυνολογία, εκβιασμούς και καταστροφολογία. Οτι θα βγούμε απ' το Ευρώ κι ότι όλα μας τα τέκνα κάτω των οκτώ ετών θα τα πάρει η Συνιστώσα Ρόζα να τους πιει το αίμα.

Εξακολουθούν να μην σέβονται το εκλογικό αποτέλεσμα. Και κυρίως να μην το καταλαβαίνουν. Αλλιώς δεν θα προσπαθούσαν να εκβιάσουν το επόμενο εκλογικό αποτέλεσμα με τους ίδιους τρόπους οι οποίοι τους οδήγησαν στη συντριβή του προηγούμενου.

Εμφοβοι, περιδεείς και ήδη υποτακτικοί της κυρίας Μέρκελ (έχει τις υπογραφές τους στο τσεπάκι της), δεν μπορούν να πάνε ως εκ νέου διαπραγματευτές.

«Τι ήρθατε να (ξε)υπογράψετε;» θα τους ρωτήσει...


* Αν είναι να πάει να διαπραγματευτεί με τον κομαντατούρ Μέρκελ η Ντόρα προτιμώ να πάει η συνιστώσα Ρόζα. Τουλάχιστον η Ρόζα θα την τρελάνει. Την Μέρκελ! (Και την Ντόρα)!!!

 
• Δεν πάνε καλά από ποσοστά στην Ιπποκράτους! Τα έχει ζαλίσει με το λέγειν του ο κ. Βενιζέλος και πέφτουν τα έρμα λες κι έχουν vertigo...

Πληροφορίες ότι έχουν κληθεί στην Ιπποκράτους ο Ιπποκράτης, ο Ασκληπιός, ο Γαληνός και ο κυρ Ισαάκ Κομνηνός (ερασιτέχνης γιατρός κι αυτός) για έκτακτο Ιατρικό Συμβούλιο ελέγχονται.

Δεν χρειάζεται γιατρούς ο Μπενύτο, είναι Ιατροφιλόσοφος (κι Ερμής ο Τρισμέγιστος) ο ίδιος!

•    Απειλούν (τι πρωτότυπο) τώρα οι Δυτικοί Εταίροι μας ότι δεν θα εκταμιεύσουν τη δόση του Ιουνίου, πριν από τις εκλογές! Μπα! Παραβιάζουν τη Δανειακή Σύμβαση;! Τς τα τς! Συριζαίοι είναι;

Αλλά, οι Φράγκοι φίλοι μας έχουν ήδη παραβιάσει τις συμφωνίες μας όταν μόλις πριν λίγες μέρες παρακράτησαν 1,5 δισ. απ' την προηγούμενη δόση, χορηγώντας μας μόνον τα χρήματα που πάνε για τοκοχρεωλύσια, αλλά όχι και τα υπόλοιπα.

Κατά τα άλλα, οι εδώ ραγιάδες τρέμουν μην παραβιάσουμε εμείς οι πτωχοπροδρομικοί Βαλκάνιοι όσα παραβιάζουν με την άνεσή τους οι καθώς πρέπει Ευρωπαίοι...

•    Οικτίρει την Ελλάδα ο κ. Μάριο Μόντι ότι «έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία» και ότι υφίσταται ανυπόφορη «ταπείνωση».

Φοβάμαι ότι δεν θα πείσει ποτέ την κυρία Αποστολάκη ή τον κ. Βορίδη. Ούτε τον κ. Σαμαρά.

•    Προσωπικώς βαστάω μικρό καλάθι για τον μεσιέ Ολάντ.
Εμπιστεύομαι περισσότερο την ψήφο του Μήτσου...
                    ΣΤΑΘΗΣ-REAL NEWS-27/5/2012
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου