Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ:ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ

Γράφει: Ο Προβοκάτορας ο Είρων
Έχουν μείνει μόλις 10 μέρες για τις εκλογές κι ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα. Με απύθμενο θράσος ο Ευάγγελος και ο Αντώνης προσπαθούν να μας πείσουν ότι χωρίς αυτούς χανόμαστε. Ο Βαγγέλης ξέχασε φαίνεται ότι για 2 χρόνια στήριζε τον GAP κι ότι για 1 χρόνο περίπου ήταν αυτός που πρότεινε τα μέτρα που πάρθηκαν για την εξαθλίωση του λαού και την υποδούλωση της χώρας. Όχι. Δεν του κάνω κριτική. Απλώς μεταφέρω όσα ο Τόμσεν, η Λαγκάρντ και ο  Σόϊμπλε δηλώνουν. 
Τι λένε λοιπόν όλοι αυτοί; Απλά ότι τους είχαν πει ότι κάθε χρόνο θα πρέπει να μειώνουν το έλλειμμα κατά ένα ποσό. Δεν τους είπαν με τι τρόπο. Έτσι λοιπόν οι σοσιαληστές (και μη μου διορθώνεις την ορθογραφία) αποφάσισαν τη φοροεπιδρομή, το κόψιμο των μισθών μας, των συντάξεων, των επιδομάτων, τον αργό ή γρήγορο θάνατο των πολιτών. Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκαν να μειώσουν τους δικούς τους μισθούς, τους μισθούς των πάσης φύσεως κομματόσκυλων που έχουν διορίσει προέδρους σε οργανισμούς, νοσοκομεία, διοικητικά συμβούλια, ακόμα και συμβούλους τους στα Υπουργεία. Οι ανακαινίσεις των υπουργικών γραφείων δίνουν και παίρνουν κάθε φορά που αλλάζει κάποιος και βέβαια φουσκώνουν διαρκώς τα έξοδα για την φύλαξη τους, τις υπηρεσίες του σπιτιού τους. Ακόμη και για τον προεκλογικό τους αγώνα χρησιμοποιούνται δημόσια χρήματα. Μέσα στη νύχτα ψήφισαν την χρηματοδότηση  των κομμάτων και στη βδομάδα πάνω έκτακτη χρηματοδότηση και πάλι για τα κόμματα. Κι είμαστε εμείς υποχρεωμένοι να παίξουμε μαζί τους. Να γίνουν νέες περικοπές στους μισθούς μας για να τα αρπάζουν αυτοί στα κόμματά τους. Κι ο Αντωνάκης έκανε το Ζάππειο 3, θα κάνει και το Ζάππειο 4, άντε βρε, και στο Ζάππειο 100, να μπεις στο βιβλίο Γκίνες, αφού οι τσόντες θρανίο Νο 1, κτλ. δεν θα έχουν φτάσει τα 100. Και τι είπε; Πρακτικά ο,τι και ο Γιωργάκης το 2009 αλλά με άλλα λόγια. Λεφτά δεν υπάρχουν για ποιόν; Για τους δανειστές. Γιατί θα στηρίξει τους αδυνάτους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, το κοινωνικό κράτος!!! Πως; Θα αποσύρει τις επιστολές που έστειλε στην τρόικα; Σίγουρα όχι. Ο Αντωνάκης κατά την προσφιλή του συνήθεια για άλλη μία φορά λέει ψέματα.  Δεν θα κάνει τίποτα από αυτά. Αν καταφέρει και μας καθίσει στον σβέρκο το ξέρουμε από παλιά το έργο. Θα διαπραγματευτεί σκληρά με κόκκινες γραμμές (τόσο κόκκινες που θα σκάσει απ’ το κακό της η Παπαρήγα). Απλά ο Τόμσεν θα κανει τα δικά του ο αλαζών. Χτυπιέται ο Αντωνάκης ότι θα μας φέρει ανάπτυξη. Αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις έρχεται ο Προβόπουλος (αυτό το παλιοκομμούνι, ο αριστερός!) και δηλώνει ότι η ύφεση και το έλλειμμα θα είναι 9,8% (κάτω η ανάπτυξη. Έφαγε γονατιά). Κι ενώ ο Πινόκιο (συγνώμη) ο Αντωνάκης θα στηρίξει τον χαμηλοσυνταξιούχο έρχεται ο Τόμσεν στην Ελλάδα μετά τις εκλογές για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια για την περαιτέρω περικοπή μισθών στον ιδιωτικό τομέα, συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων μηδέ του ΕΚΑΣ εξαιρουμένου. Και του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει ο Προβόπουλος, ο οποίος ζητάει την μείωση κατά 20% των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Έτσι λοιπόν αντί να φέρει τις δικές του αποδοχές στα 2000 Ευρώ τον μήνα από 30.000-40.000 που μας στοιχίζει (μισθός και υπηρεσίες που του παρέχονται μαζί) ζητάει την εξαθλίωση του κόσμου.
 Αλήθεια με τι περισσό θράσος βγαίνει και παρεμβαίνει προεκλογικά. Ποιος του αναγνωρίζει τέτοιο δικαίωμα; Νομίζει ότι θα τρομάξουμε; Γιατί το 2009 δεν έκανε δημόσια παρέμβαση αλλά τα έλεγε ψιθυριστά στο αυτί του Καραμανλή και του Παπανδρέου;  Ας ξέρει ότι ο λαός δεν τον θεωρεί άμοιρο ευθυνών. Το ίδιο συνυπεύθυνος είναι. Γι’ αυτό καλά θα κάνει να κλειστεί στο καβούκι του και να μη προκαλεί με τις δημόσιες παρεμβάσεις του. Τα πλυντήρια της κάθαρσης, δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας έριξαν στάχτη στα μάτια με τον Τσοχατζόπουλο. Η κάθαρση λοιπόν εξαντλήθηκε σ’ ένα πολιτικά νεκρό. Αλλοίμονο αν ο Άκης μόνος του χρεοκόπησε την Ελλάδα. Για τον Τσουκάτο κουβέντα. Για το κτηματολόγιο, που αφού έφαγαν τα λεφτά, τα επιστρέψαμε πίσω στην Ε.Ε και μετά ξαναπληρώναμε για να το φτιάξουμε, δεν ακούγεται λέξη. Για του Ολυμπιακούς αγώνες τσιμουδιά. Για τα δομημένα ομόλογα, για το Βατοπέδι σιωπή. Μόνο ανώτατοι δικαστές που τοποθετούσαν στο αρχείο τις υποθέσεις, κομματικές επιτροπές που αθώωναν όσους εμπλεκόταν. Γιατί ρε παιδιά μόνο τον Άκη δώσατε; Αλλά ο Αντωνάκης πιστός πρόεδρος. Για να προστατέψει τους δικούς του, που το όνομά τους ακούστηκε στο Βατοπέδι, μόλις βγήκε στο φως η Off-Shore εταιρεία της Τορκάσο με το θέμα του Άκη, τους τοποθέτησε υποψήφιους βουλευτές ούτως ώστε όταν και εάν η ανάκριση αγγίξει το Βατοπέδι να έχουν οι άνθρωποι μια βουλευτική ασυλία. Κι ο Βαγγέλας να μας βγάζει κορώνες για το κοινωνικό ΠΑΣΟΚ και να μας ζητάει τα 2 κόμματα να πάρουν 50% για να νομιμοποιηθούν. 
Μισές αλήθειες. Πρέπει να πάρουν κάτω από 40% για να έχουν 151 βουλευτές. Αν κάνεις το λάθος λεβέντη μου και λεβέντισσα τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Σκέψου ότι οι Τούρκοι κάπως έτσι τελείωσαν με τους Ετζεβίτ, Τσιλέρ, Τζέημς κλπ. Οι Ιταλοί με τους σοσιαλιστές του Κράξι και τους Χριστιανοδημοκράτες του Αντρεότι. Στον Καναδά το κυβερνών κόμμα με 170 βουλευτές στις επόμενες εκλογές βρέθηκε με μόλις 2 βουλευτές. Ξύπνα λοιπόν και στείλτους εκεί που τους αξίζει. Μην ονειρεύεσαι ρουσφέτια, τακτοποιήσεις και οτιδήποτε άλλο. Μας κοροϊδεύουν χοντρά, ακόμη και τώρα. Μας κοροϊδεύει ο Χρυσοχοϊδης για τους μετανάστες. Προεκλογικό πυροτέχνημα είναι. Θα μας λέει μετά τις εκλογές ότι δεν είχε διαβάσει πάλι. Μας κοροϊδεύει η Αννούλα για την ανάπτυξη. (Αλήθεια πόσο βάρβαρα της φέρθηκαν στη Καισαριανή; Τι λαϊκούρες θεέ μου. Πως της μιλούσαν έτσι, χωρίς ένα please ή έστω ένα sorry. Τι ξεπεσμός κι αυτός my God.). Και βέβαια καλή είναι η οργή και ο θυμός. Αλλά πρόσεξε όταν ψηφίσεις. Δεν μπορείς να νομιμοποιήσεις τη Χρυσή Αυγή. Η κατάσταση της χώρας, των πολιτών όλων είναι τραγική. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Είναι η ευκαιρία μας να προσπαθήσουμε την ανατροπή ειρηνικά, πολιτισμένα. Μην ξαναθυμάσαι τους προεμφυλιακούς χύτες.
Δέκα (10) ημέρες προ των εκλογών. Από τα μηνύματα, τα μισόλογα φαίνεται ότι τα δύο τέως μεγάλα κόμματα δεν πιάνουν τον στόχο τους. Έτσι λοιπόν, παρότι μέχρι τώρα διανύουμε μια ήρεμη προεκλογική περίοδο, περίμενε να εντείνουν τους εκβιασμούς, να κάνουν περισσότερο θόρυβο. Είδες μέχρι και τον Μπαρόζο έβαλαν να μας τρομοκρατήσει ότι αν δεν βγουν οι δύο δοσίλογοι θα ζήσουμε την απόλυτη καταστροφή. Και δεν καταλαβαίνει ο γεροξεκούτης ότι για όποιον παρακολουθεί την κατάσταση την πολιτική είναι γνωστό ότι ο Μπαρόζο υπήρξε πρωθυπουργός της Πορτογαλίας και η πολιτική του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Πορτογαλία να βρίσκεται κάτω από το μνημόνιο και να ζεί το ίδιο χάλι με μας. Καλά θα κάνει λοιπόν ο γερομπισμπίκης να λουφάξει γιατί απ’ ότι βλέπω δεν θ’ αργήσει ο καιρός που οι Πορτογάλοι θα τον καλέσουν να λογοδοτήσει. Όσο για τον Βαγγέλη μας που αποποιείται την περίοδο Παπανδρέου, που ήταν αντιμνημονιακός αλλά η σκρόφα η κοινωνία τον ανάγκασε να το υπηρετεί και να το υπογράψει (για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ρε γαμώτο!) ονειρεύεται ανοικτές συγκεντρώσεις στην τελευταία μέρα στην Αθήνα και μία – δύο μέρες πριν στη Θεσσαλονίκη. Tragic
Που πας ρε Καραβαγγέλη; Πιστεύεις ότι θα έχεις λαοσυνάξεις για να τονώσεις ψυχολογικά το 8% που θα σε ψηφίσει; Να σου πω τι σκέφτεται το διεστραμμένο μου μυαλό; (Εξάλλου τι προβοκάτορας θα ήμουν). Ζητάς την προβοκάτσια. Να μαζευτείτε στο Σύνταγμα να φέρετε και τους γνωστούς – αγνώστους (γνωστούς σε σας – άγνωστους σε μας) να πνίξεις στα δακρυγόνα την Αθήνα, ίσως να την κάψουν κιόλας όπως τον χειμώνα και να βγαίνεις μετά έξω από τα ρούχα σου, ο δημοκράτης, γι΄ αυτούς που τους καλύπτουν που τους στηρίζουν, δείχνοντας τα κόμματα της αριστεράς και κυρίως τον ΣΥΡΙΖΑ που ανεβαίνει σε ποσοστά. Τα κανάλια των κρατικοδίαιτων εργολάβων και μεγιστάνων – εφοπλιστών ν’ αρχίσουν την άγρια προπαγάνδα μέχρι την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, μπας και ανακόψετε το αρνητικό προς εσάς κλίμα. Εύχομαι να μη γίνει ποτέ έτσι. Αλλά δεν ξέρω γιατί η Ζαν ντ’ Αρκ ακούω όλο και περισσότερο αυτές τις φωνές. Συστήνω στους συμπολίτες μας ψυχραιμία. Να αδιαφορήσουν για τις συγκεντρώσεις σου και αν μπορούν εκεί στα άλλα κόμματα να με διαβάσουν, ας έρθουν να περιφρουρήσουν τις συγκεντρώσεις σου για να μη γίνει τίποτα και δικαιωθώ εγώ. Γιατί εσείς οι δύο οι τέως μεγάλοι είστε σαρκοβόρα. Για να σας βγάλουμε από πάνω μας θα κρέμονται οι σάρκες μας στα νύχια σας. Γιατί για σας και τους δήθεν βιομήχανους και λοιπούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας (σχεδόν όλοι κρατικοδίαιτοι) η εξουσία είναι επάγγελμα και όχι κοινωνική προσφορά. Ψυχραιμία λοιπόν αδέλφια, αδιαφορήσετε για τις προκλήσεις τους, μην δίνετε βάση στους εκβιασμούς τους. Το πραγματικό δίλλημα των εκλογών είναι: Νομιμοποίηση ή όχι του μνημονίου και των συνεπειών του. Νομιμοποίηση της εξαθλίωσης, της φτώχειας, της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας ή ναι στην αξιοπρέπεια, στις φυσιολογικές συνθήκες ζωής και εργασίας; Θα πληρώνουμε εμείς με τη ζωή μας τον κάθε δοσίλογο, κλέφτη, λαμόγιο ή θα απαλλαγούμε απ’ αυτούς; Είναι η μοναδική ευκαιρία να τα κερδίσεις – κερδίσουμε ειρηνικά.  
Καλό βόλι (ψήφο) και καλή Ανάσταση.

                                              ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΙΡΩΝ
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου