Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

NEFESTORAS:Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

Βρισκόμαστε ήδη στην τραγικότερη προεκλογική περίοδο που γνώρισε ο τόπος μετά τις μετεμφυλιακές φάρσες εκλογικής τρομοκρατίας και νοθείας.


 Είμαστε μπρος σε μια σπάνια πάνδημη απαίτηση του ελληνικού λαού για προσφυγή στις κάλπες τώρα αμέσως πριν ο μισθός του φτάσει τα 200 ευρώ τον μήνα. Ένα αλληλέγγυο και ενωτικό κλίμα διαπερνά τον ελληνικό λαό. Η μοίρα μας πρέπει να είναι κοινή και εννοώ στην βάση μιας ισότητας που θα μας δένει και δεν θα μας χωρίζει, αν θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτόν τον αφόρητο μνημονιακό καταπέλτη που μας χτυπάει αλύπητα και ασταμάτητα.


Γιαυτό θέλω να πω την γνώμη μου, και να υπερασπιστώ την μοναδική δημοκρατία που υπάρχει τώρα που την χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε, την ακαπέλωτη δημοκρατία των πολιτών, την δημοκρατία της αχειραγώγητης πλειοψηφίας, επισημαίνοντας απαλότατα μόνο, την ξαφνική υποτίμηση των πρωτοβουλιών του κόσμου από την ηγεσία του κκε, με την χθεσινή του ανακοίνωση στον Ριζοσπάστη περί:επιχείρηση εξαπάτησης του λαού με το κίνημα της πατάτας, για ανήθικη εκστρατεία προπαγάνδας για την εξαπάτηση του λαού με τον κωδικό "κίνημα της πατάτας", και Ο στόχος προβολής του "κινήματος της φθηνής πατάτας" είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών.
Δεν καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εννοείτε. 


Να σας ρωτάμε όταν θέλουμε να μοιράσουμε πατάτες και κρεμμύδια σε φτηνές τιμές;


να ζητάμε την σύμφωνη γνώμη σας για να ανταλλάξουμε προϊόντα μεταξύ μας; 


ή να παίρνουμε άδεια για να κάνουμε πορείες και διαμαρτυρίες στις πλατείες; 


Ποιος ανόητος τα γράφει αυτά τα πράγματα. Τι σκατά βιβλία διαβάζει ο βαθυστόχαστος θεωρητικός σας.
Μαζευτείτε κύριοι σύντροφοι, παραφέρεστε.
Μεταφράζοντας, λέει ο Ριζοσπάστης, Η θα έρθετε κάτω από την σκέπη μας και τον έλεγχό μας να σας βοηθήσουμε, αλλιώς από μόνοι σας σαν αυθόρμητη λαϊκή πρωτοβουλία μη ελεγχόμενη από εμάς ξεχάστε το, θα σας πολεμήσουμε και θα σας συκοφαντήσουμε,ως κόλπο τάχα των Super Market στο παιχνίδι των προσφορών, όπως ήδη σας χαρακτηρίσαμε στον Ριζοσπάστη.( Σάββατο 3/3/12)
Να χαμηλώσουν τους τόνους και την εμφανέστατη αλαζονεία της αυθεντίας που γεννά μόνο απανωτές Βάρκιζες μέχρι στιγμής, και να βάλουν τον μηχανισμό τους για τον οποίο επαίρονται, στην υπηρεσία του λαού αν θέλουν να προσφέρουν, όσο αυτός μπορεί!! Γιατί αυτή είναι η νόρμα και το όριο κάθε λαού, οι δυνατότητές του και μόνο. Μακριά λοιπόν από αποτυχημένους μαξιμαλισμούς.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ NEFESTORA:
http://nefestoras1.blogspot.com/2012/03/blog-post.html
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου