Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΑΓΩΓΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ BILD

Αγωγή κατά της εφημερίδας BILD κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας «συκοφαντικά και άκρως προσβλητικά» τα όσα ανέφερε σε δημοσίευμα της, για τον ίδιο αλλά και για το κόμμα στις 16/2/2012.

Διαβάστε αναλυτικά την αγωγή:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
(Διαδικασία άρθρου 681 Δ’  Κ.Πολ.Δ.)
ΑΓΩΓΗ

Του Αλέξη Τσίπρα του Παύλου, Προέδρου του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κατοίκου Αθηνών, επί της Πλατείας Ελευθερίας αρ. 1

ΚΑΤΑ
1) Της Εταιρίας με την επωνυμία «BILD digital GmbH & CO. KG», που εδρεύει στο Βερολίνο Γερμανίας, επί της οδού Alex Springer αρ. 65, ως ιδιοκτήτριας και ως εκδότριας της εφημερίδας «BILD», σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, όπως νομίμως εκπροσωπείται
2) Του Paul Ronzheimer, ως συντάκτη της εφημερίδας «BILD», στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της, κατοίκου ομοίως Βερολίνου Γερμανίας, επί της οδού Alex Springer αρ. 65
Την 16-2-2012, στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Bild, που εκδίδεται από την πρώτη εναγόμενη, ιδιοκτήτρια αυτής, δημοσιεύθηκε κείμενο του δεύτερου εναγομένου Paul Ronzheimer, με τον προκλητικό και, εν πολλοίς, εμπρηστικό τίτλο:
«Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες: Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι;»
Και υπότιτλο:
«Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση

Ο Έλληνας Πρόεδρος επιτέθηκε στον Σόιμπλε»

Το ανωτέρω δημοσίευμα, με άκρως συκοφαντικό προς εμένα και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. περιεχόμενο, που συνιστά ευθεία και κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου, κυκλοφόρησε δια της άνω εφημερίδας όχι μόνον στη Γερμανία, αλλά και στην Ελλάδα, έγινε δε ευρέως γνωστό στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό μέσω της προσβάσιμης από το διαδίκτυο σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια ιστοσελίδας της ανωτέρω εφημερίδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.bild.de.
Με την παρούσα ζητώ την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης την οποία υπαίτια μου προκάλεσαν οι εναγόμενοι, δια του ανωτέρω κειμένου, με την αήθη και πέραν πάσης εννοίας δημοσιογραφικής δεοντολογίας προσβολή της προσωπικότητάς μου ως ανθρώπου, ως βουλευτή, Προέδρου του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.
Όπως προκύπτει από την απλή ανάγνωσή του, με το επίδικο κείμενο- λιβελογράφημα επιχειρείται στοχευμένη επίθεση εναντίον τόσο εμού όσο και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το δημοσίευμα συνιστά επιπλέον απροκάλυπτη απόπειρα παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας, με την άσκηση εκβιαστικής πίεσης προς τους έλληνες πολίτες να ψηφίσουν τα δύο «μεγάλα» κόμματα υπό την απειλή ότι, διαφορετικά, θα…κλείσουν οι στρόφιγγες της συμφωνηθείσης οικονομικής «βοήθειας»
Οι παρατιθέμενες και κατωτέρω άκρως συκοφαντικές διατυπώσεις του επίμαχου δημοσιεύματος αποσκοπούν στην ποινικοποίηση και δαιμονοποίηση της Αριστεράς και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, εμφανίζοντας εμένα ως Πρόεδρό του ως «ακραίο», «αμφιλεγόμενης φήμης», «ημι-εγκληματία», που «στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς  και κατηγορείται ότι είναι μέλος τους και χρηματοδοτεί τις ομάδες τους που έκαψαν 40 σπίτια στην Αθήνα!»
Απερίφραστα δε ο δεύτερος εναγόμενος- συντάκτης του διατυπώνει την εκβιαστική αγωνία, αναφερόμενος στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. και στις δεσμεύσεις των αρχηγών τους για μετεκλογική εφαρμογή των συμφωνηθέντων:
«Αλλά θα κυβερνήσουν, τελικά, αυτά τα δύο κόμματα;»
Για να συμπληρώσει:
«Το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις βρίσκεται μόλις στο 8%. Τα αριστερά και ακροαριστερά κόμματα συγκεντρώνουν μαζί (χωρίς το ΠΑΣΟΚ) περισσότερο από 40%. Απορρίπτουν κάθε μεταρρύθμιση. Και πολλοί από τους ηγέτες τους έχουν αμφιλεγόμενη φήμη!»
Υπό την επικεφαλίδα «ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ», η οποία επαναλαμβάνεται εμφατικά στο σώμα του επίδικου εμπρηστικού άρθρου, επιχειρείται μια άνευ προηγουμένου επίθεση τόσο σε εμένα όσο και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και στην Αριστερά, γενικότερα, σε ευθεία παράβαση του καθήκοντος αληθείας και αντικειμενικής αποτύπωσης των γεγονότων και των απόψεων και κατά κατάφωρη παραβίαση των διεθνώς κατοχυρωμένων κανόνων και αρχών της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Κατάδηλος στόχος του δημοσιεύματος είναι η σπίλωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και εμού ως Προέδρου του, η ακατάσχετη και αθυρόστομη λασπολογία, αλλά και η απροκάλυπτη άσκηση εξωθεσμικής και εξω-δημοκρατικής πίεσης προς τους έλληνες πολίτες, να μην ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να εκλέξουν ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ., προκειμένου να μην βρεθούν προ της άρνησης των εταίρων να εφαρμόσουν τα συμφωνηθέντα…
Δηλωτικές του συκοφαντικού δόλου του συντάκτη και της προσήλωσης της εφημερίδας στο συκοφαντικό της στόχο, είναι οι ακόλουθες περικοπές του δημοσιεύματος, περιέχουσες ψευδή, ικανά να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου:
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους. Την προηγούμενη Κυριακή, οι αναρχικοί έκαψαν περισσότερα από 40 σπίτια. Η Αθήνα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο Τσίπρας θα σχηματίσει συνασπισμό με την πιο μετριοπαθή “Δημοκρατική Αριστερά” του Φώτη Κουβέλη.
Ο Τσίπρας έχει δηλώσει: “Όλα τα νέα μέτρα λιτότητας είναι ανούσια. Χρειαζόμαστε τώρα μια άμεση χρεοκοπία. Η λύση μπορεί να έλθει μόνο από τα αριστερά κόμματα, πρέπει να αγωνιστούμε μαζί και να ενωθούμε ενάντια στο Μνημόνιο. Το χρέος της Γερμανίας διαγράφηκε μετά τον πόλεμο- Γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει εμάς; Προετοιμάζεται ένα νέο ολοκάυτωμα για την Ελλάδα”.
Η εναγόμενοι δεν ορρωδούν προ ουδενός. Δεν επιχειρούν ούτε καν προσχηματικώς να συγκαλύψουν την ευθεία εκλογική στόχευση του δημοσιεύματος. Το επίδικο κείμενο φαντάζει να έχει συνταχθεί κατά τρόπον ώστε να πληροί όλες τις προυποθέσεις διαπιστευτηρίου καλής εκτέλεσης της συκοφαντίας και της απειλής προς τον ελληνικό λαό, με ταυτόχρονη καλλιέργεια του μισελληνισμού στην Γερμανία και με υποδαύλιση της διατάραξης των σχέσεων μεταξύ των δύο λαών, ελληνικού και γερμανικού.
Το επίδικο δημοσίευμα έχει, επί λέξει, ως εξής, σύμφωνα με την επίσημη μετάφρασή του από τη Γερμανική γλώσσα:
«Κομμουνιστές, αντισημίτες, ημι-εγκληματίες:
Θα κυβερνήσουν σύντομα την Ελλάδα αυτοί οι ακραίοι;
Μετά τις εκλογές του Απριλίου απειλείται πολιτική κατολίσθηση
Ο Έλληνας Πρόεδρος επιτέθηκε στον Σόιμπλε
Από τον Paul Ronzheimer
Οι Έλληνες κρατούν την Ευρώπη γαντζωμένη.
Τη Δευτέρα οι χώρες της Ευρωζώνης θα ανοίξουν οπωσδήποτε το δρόμο προς το νέο πακέτο βοήθειας, ύψους τουλάχιστον 130 δις Ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Έτσι η Ελλάδα θα διασωθεί -για τώρα- για ακόμη μια φορά, μετά από μήνες λογομαχίας.
Αλλά τελικώς όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους Έλληνες: Θα τηρήσουν τους στόχους εξοικονόμησης; Θα τηρήσουν τα όσα υποσχέθηκαν;
Χθες οι επικεφαλής των δύο κομμάτων που βρίσκονται στην εξουσία, της Νέας Δημοκρατίας (συντηρητικοί) και του ΠΑΣΟΚ (σοσιαλδημοκράτες) υποσχέθηκαν ότι δεσμεύονται με την υπογραφή τους, αλλά και ότι επιθυμούν να κάνουν νέες εκλογές τον Απρίλιο, μετά  την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων.
Αλλά θα κυβερνήσουν, τελικά, αυτά τα δύο κόμματα;
Το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις βρίσκεται μόλις στο 8%. Τα αριστερά και ακροαριστερά κόμματα συγκεντρώνουν μαζί (χωρίς το ΠΑΣΟΚ) περισσότερο από 40%. Απορρίπτουν κάθε μεταρρύθμιση. Και πολλοί από τους ηγέτες τους έχουν αμφιλεγόμενη φήμη!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας, ηγέτης του ριζοσπαστικού αριστερού κόμματος “ΣΥΡΙΖΑ”, στηρίζει ανοιχτά τους βίαιους αναρχικούς. Κατηγορείται ότι είναι κι αυτός μέλος τους και ότι χρηματοδοτεί τις ομάδες τους. Την προηγούμενη Κυριακή, οι αναρχικοί έκαψαν περισσότερα από 40 σπίτια. Η Αθήνα τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο Τσίπρας θα σχηματίσει συνασπισμό με την πιο μετριοπαθή “Δημοκρατική Αριστερά” του Φώτη Κουβέλη.
Ο Τσίπρας έχει δηλώσει: “Όλα τα νέα μέτρα λιτότητας είναι ανούσια. Χρειαζόμαστε τώρα μια άμεση χρεοκοπία. Η λύση μπορεί να έλθει μόνο από τα αριστερά κόμματα, πρέπει να αγωνιστούμε μαζί και να ενωθούμε ενάντια στο Μνημόνιο. Το χρέος της Γερμανίας διαγράφηκε μετά τον πόλεμο- Γιατί δεν μπορεί να βοηθήσει εμάς; Προετοιμάζεται ένα νέο ολοκάυτωμα για την Ελλάδα”.
Οι Έλληνες Κομμουνιστές είναι ακόμη πιο ακραίοι! Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής συζήτησης την Κυριακή, ο κομμουνιστής βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος πέταξε τη νομική Σύμβαση στον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Και η ηγέτιδα των Κομμουνιστών, Αλέκα Παπαρήγα, επιτίθεται ειδικά στη Γερμανία. Η Παπαρήγα είπε: “Οι Γερμανοί μας έκλεψαν στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μας χρωστάνε χρήματα, μας χρωστάνε πολλά χρήματα. Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει τώρα επιτέλους να ζητήσει τα χρήματα από τους Γερμανούς”.
Πέρα από την άκρα αριστερά, σε άνοδο βρίσκονται και τα ακροδεξιά κόμματα στην Ελλάδα. Το κόμμα ΛΑΟΣ του αντισημίτη αγκιτάτορα Γιώργου Καρατζαφέρη (“Είμαστε οι μοναδικοί πραγματικοί Έλληνες. Δεν είμαστε σαν τους Εβραίους, τους ομοφυλόφιλους και τους κομμουνιστές”) ενεπλάκη πρόσφατα στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, αλλά τώρα, με την παραίτηση από την κυβέρνηση, ελπίζει να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους.  Ακόμη και οι φασίστες που κυνηγούν στην πόλη τους μετανάστες, έχουν πιθανότητες να εισέλθουν στο Κοινοβούλιο.
Το ναζιστικό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου παίρνει στις δημοσκοπήσεις πάνω από 3%, ποσοστό που αρκεί για την είσοδο στο κοινοβούλιο.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ
Αυτή η πολιτική αβεβαιότητα ανησύχησε το Βερολίνο. Ο υπουργός οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε: “Ποιός θα διασφάλισει ότι η Ελλάδα θα τηρήσει αυτά που τώρα συμφωνήσαμε;”
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Έλληνα Πρόεδρου, Κάρολου Παπούλια (82 ετών): “Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο κ. Σόιμπλε προσέβαλε τη χώρα μου! Ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε που προσβάλει την Ελλάδα;”
“Ποιοί είναι οι Ολλανδοί; Ποιοί είναι οι Φινλανδοί;”, προσέθεσε ο 82χρονος, κατά τη διάρκεια γεύματος με τον υπουργό Άμυνας και κορυφαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Η υπομονή της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης για την Ελλάδα έχει πια εξαντληθεί.
Την Τετάρτη, η Γερμανία ζήτησε να υπάρξει μια πειστική ψήφος εμπιστοσύνης από τους πολιτικούς ηγέτες της Αθήνας, προτού απελευθερωθεί το δεύτερο πακέτο διάσωσης για την χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα.
Μια αλλαγή όλου του πακέτου μετά τις εκλογές αποτελεί κίνδυνο για τη Γερμανία και τις άλλες Βόρειες χώρες-δανειστές, όπως η Ολλανδία και η Φινλανδία, όπως δήλωσαν πηγές του Eurogroup.
Στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τις γερμανικές απαιτήσεις.
Οι διαδηλωτές έκαψαν ήδη γερμανικές σημαίες. Οι εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφία της Καγκελαρίου Μέρκελ με ναζιστική στολή».
Επειδή οι εναγόμενοι προσέβαλαν σκόπιμα και βάναυσα την προσωπικότητά μου, προέβησαν δε στην πράξη αυτή και δια του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα της πρώτης εναγομένης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση αυτής
Επειδή στην πράξη τους αυτή οι εναγόμενοι προέβησαν με δόλο και με σκοπό τη σπίλωση της προσωπικότητάς μου, αλλά και την ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, με πορισμό εκλογικών ωφελημάτων στα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Επειδή ο δόλος των εναγομένων συνίσταται στην εν γνώσει κατασκευή ανύπαρκτων γεγονότων και στην προβολή και διάδοσή τους στο ευρύτερο δυνατό κοινό δια του διαδικτύου, με την ταυτόχρονη χρήση ακραία προσβλητικών και μειωτικών εκφράσεων, που φθάνουν μέχρι  την παρουσίασή μου ως…δράστη αξιοποίνων πράξεων, προκειμένου να θιγεί στο μέγιστο βαθμό η προσωπικότητα, η τιμή, η υπόληψη και η πολιτική υπόστασή μου και να απαξιωθεί ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
Επειδή  οι πράξεις των εναγομένων συνιστούν παράνομη προσβολή της προσωπικότητάς μου, κατά τα άρθρα 57, 59, 914, 920 και 932 Α.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο μόνο του Ν. 1178/1981
Επειδή οι πράξεις των εναγομένων στοιχειοθετούν τα εις βάρος μου διαπραχθέντα ποινικά αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της εξυβρίσεως (363-362, 361 Π.Κ.)
Επειδή οι πράξεις των εναγομένων είναι απολύτως παράνομες και, ως εκ τούτου, δεν προστατεύονται από τις διατάξεις εκείνες που θεσπίζουν την ελευθερία του Τύπου, της κριτικής και του ελέγχου, με το αναγκαίο μέσο και το προσήκον μέτρο, λόγω δικαιολογημένου ενδιαφέροντος
Επειδή για την προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψής μου, δικαιούμαι να ζητήσω την ηθική αποκατάσταση της προσωπικότητας μου, την παράλειψη της προσβολής στο μέλλον και την χρηματική ικανοποίηση της ηθικής βλάβης που οι εναγόμενοι μου προξένησαν
Επειδή, εν όψει της κοινωνικής, επαγγελματικής και πολιτικής μου πορείας, της ιδιαίτερης ευθύνης των εναγομένων ως ιδιοκτήτριας, εκδότριας και συντάκτη εφημερίδας με πολύ μεγάλη κυκλοφορία και ευρύ κοινό, που δημοσιεύεται στο διαδίκτυο, της εντάσεως του δόλου των εναγομένων, του ειδικότερου περιεχομένου και του τρόπου παρουσιάσεως του επίδικου δημοσιεύματος και όλων εν γένει των συνθηκών και συνεπειών των αδικοπραξιών στις οποίες προέβησαν οι εναγόμενοι δια του επίδικου δημοσιεύματος, η χρηματική ικανοποίηση πρέπει να ορισθεί στο ποσόν του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000€), ποσό εύλογο, δίκαιο και ανάλογο υπό τα ανωτέρω δεδομένα, το οποίο πρέπει να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι να μου καταβάλουν αλληλεγγύως και εις ολόκληρον
Επειδή η βαρύτητα των εις βάρος μου αδικοπραξιών συνιστά εξαιρετικό λόγο που επιβάλλει να κηρυχθεί προσωρινώς εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί
Επειδή η αγωγή μου είναι νόμω και ουσία βάσιμη, εισάγεται δε αρμοδίως ενώπιον του Δικαστηρίου σας κατ’ άρθρο 681 Δ’ Κ.Πολ.Δ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και για όσους προστεθούν κατά τη συζήτηση της παρούσης
Ρητώς επιφυλασσόμενος παντός εν γένει δικαιώματός μου
ΖΗΤΩ
1) Να γίνει δεκτή  η αγωγή μου
2) Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, με απειλή χρηματικής ποινής 5.900€ και ο δεύτερος εξ αυτών και με προσωπική κράτηση ενός έτους, να μου καταβάλουν το ποσόν του 1.000.000€ (ενός εκατομμυρίου ευρώ) αλληλεγγύως και εις ολόκληρον ο καθένας ως χρηματική ικανοποίηση προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην από την παράνομη συμπεριφορά τους, όπως αυτή περιγράφεται στο ιστορικό της παρούσης και πραγματώθηκε με το επίδικο δημοσίευμα της 16-2-2012 στην έντυπη και ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «ΒILD» στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας στο διαδίκτυο
3) Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι, με την απειλή χρηματικής ποινής 5.900 € (πέντε χιλιάδων εννιακοσίων ευρώ), ο δε δεύτερος εξ αυτών, και με προσωπική κράτηση ενός έτους για κάθε παράβαση, να απόσχουν στο μέλλον από κάθε προσβολή της προσωπικότητάς μου, της τιμής και της υπόληψής μου με δημοσιεύματα ομοίου ή παρεμφερούς προς τα επίδικα περιεχομένου
4) Να υποχρεωθούν οι εναγόμενοι να προβούν στην κατά νόμον δημοσίευση περιλήψεως της απόφασης που θα εκδοθεί στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «BILD», στην ίδια θέση με το επίδικο δημοσίευμα, με την απειλή της κατά νόμον προβλεπόμενης χρηματικής ποινής για κάθε ημέρα καθυστέρησης
5) Να κηρυχθεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινώς εκτελεστή
6) Να καταδικασθούν οι εναγόμενοι στην εν γένει δικαστική μου δαπάνη
Αθήνα, 6/3/2012
========================================================
Κεραμιδόγατος
 ο μαντουμανταδόρος-(Β.Π)    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου