Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Όταν οι άλλοι κάνουν παρέλαση σαν γατιά έξω από την πόρτα του γαλατά (ΔΝΤ),εμείς βγαίνουμε στα κεραμίδια.

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ,ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ Ο ΕΙΡΩΝ(Γ.Λ)


Γράφει: Ο Προβοκάτορας ο Είρων-(Γ.Λ)
Τις τελευταίες μέρες ήρθε στην επικαιρότητα το νομοσχέδιο για τα Α.Ε.Ι. που παρουσίασε η Υπουργός Παιδείας.  Το εν λόγω νομοσχέδιο
ήδη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους πρυτάνεις, τους καθηγητές και τους φοιτητές.  Δεν θα σταθώ να αναλύσω ούτε τα περί εκλογής πρυτάνεων ούτε τα περί συγγραμμάτων. Το μόνο που θα πω είναι ότι είναι επιεικώς απαράδεκτο να ορίζει ότι αν κάποιος χάσει 2 εξάμηνα διαγράφεται από την σχολή του.  Κάτι που θα είναι σύνηθες λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια.

Το χειρότερο όμως και συνάμα τραγικό, που υποκρύπτει το ξεπούλημα της χώρας, είναι η σύνδεση της υποχρεωτικότητας της
ξένης γλώσσας με την απόκτηση πτυχίου.  Στην πρώτη ανάγνωση κάποιος μπορεί να πει ότι φροντίζει ώστε ο μελλοντικός επιστήμονας να έχει επιπλέον προσόντα.  Όμως είμαι σίγουρος ότι την κα Διαμαντοπούλου το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι τα επιστημονικά εφόδια που θα αποκτήσει ο φοιτητής.

Η κα Διαμαντοπούλου, πολιτικά μια ασήμαντη μετριότητα που κάποιοι δημοσιογραφίσκοι προσπάθησαν να κτίσουν ένα προφίλ γι αυτή που δεν ανταποκρίνεται σ΄αυτά που πράγματι βλέπουμε ως έργο της, είναι γνωστό ότι από το πουθενά ξαφνικά είχε οριστεί επίτροπος της Ελλάδας στην Ε.Ε. και το έργο της το είχε περιγράψει στη δήλωσή της ότι πρέπει η χώρα μας να υιοθετήσει τα Αγγλικά σαν δεύτερη επίσημη γλώσσα. Αυτή η δήλωση είχε τότε προκαλέσει γενική κατακραυγή και η Αννούλα είχε αναγκαστεί να τα μαζέψει.

Όμως δεν παραιτήθηκε του σκοπού της.  Σήμερα λοιπόν, που όπως δήλωσε και ο κος Γιούνκερ η Ελλάδα χάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα η Αννούλα βρίσκει τον τρόπο να περάσει τα σχέδιά της με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο γιατί δεν νοείται να δυσκολεύονται οι έποικοι στην συνεννόησή τους με τους ιθαγενείς.  Πρέπει οι σκλάβοι να διευκολύνουν τα αφεντικά τους.  Καταλαβαίνω την αγωνία της να το περάσει.  Το επόμενο βήμα θα είναι η υιοθέτηση της ξένης γλώσσας ως επίσημης κρατικής, πραγματοποιώντας τις δηλώσεις Κίσσιγκερ.  Ετσι θα
συνεχίσουν να την «παίζουν» τα αφεντικά και να λαμβάνει την ετήσια πρόσκληση για τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Κα Διαμαντοπούλου, ως Υπουργός Παιδείας οφείλετε να δώσετε γνωστική κατάρτιση στους φοιτητές μόνο για το αντικείμενο της σχολής τους.  Το αν ένας επιστήμονας θα μιλάει μία, δύο ή καμία γλώσσα αφορά τον ίδιο. Είναι μειοδοτικό, υποκρύπτει αντεθνισμό η νομοθέτησή τους και μάλιστα με ποινή το πτυχίο.

Και ακούστε με, αν δεν σας ξαναπαίξει η λέσχη Μπίλντερμπεργκ γιατί δεν θα έχετε εκπληρώσει τις δεσμεύσεις σας προς αυτή, ελάτε πλατεία.  Κι εκεί ωραία περνάμε. 
Υ.Γ. κατανοώ ότι ζηλεύετε τους Μαροκινούς, τους Αλγερινούς και άλλους που μιλάνε ξένη γλώσσα. Όμως εκείνοι αποικιοκρατήθηκαν 200 χρόνια πριν!!!

Προβοκάτορας ο είρων-(Γ.Λ)

==================================================================

Διαβάστε τι έγραφε ο Χάρρυ Κλινν όταν η Διαμαντοπούλου πρότεινε επίσημη γλώσσα την Αγγλική


           ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΡΑ ή
                  your mind and a pound

http://vaspik.blogspot.com/2011/06/your-mind-and-pound.html

===================================================================

-----------------------------------------------------------------
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
-----------------------------------------------------------------
 
ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ
 Ο ΜΑΝΤΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ (Β.Π)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου